Ontwerp en herstellingen

Consultancy op maat

Kennis van prototypes

Ontwerpen van een prototype

Wist u dat het ontwerpen van een prototype voor een elektronisch product enkel en alleen voordelen heeft op lange én korte termijn? Door een prototype te ontwerpen ontdekken we samen waar de gebruikers van het product nood aan hebben, wat er beter kan en hoe het eindresultaat van uw elektronisch product er gaat uitzien. Het is de perfecte strategie om uw concept om te vormen tot een geslaagd product. Kan u wel wat hulp gebruiken met het ontwerpen van een prototype? Reken dan op Limtronics in Zonhoven, niet ver van Genk! 

Heeft u vragen over onze diensten? 

De voordelen van het ontwerpen van een prototype

Niet enkel bovenstaande voordelen zijn van toepassing wanneer u een prototype wil ontwerpen. Vooraleer we aan de slag gaan met een elektronisch product, helpen we u om de interpretaties van uw technische visie op één lijn te zetten. Doet er zich een probleem voor? Dan weten we perfect welk onderdeel we moeten aanpassen. Een prototype ontwerpen helpt om sneller finale beslissingen te nemen, zonder dat we telkens een stapje terug moeten gaan. Bent u volledig tevreden over het ontwerpen van uw prototype? Dan neemt het team van Limtronics graag de testprocedure van het elektronisch product en de bijhorende rapportage voor zijn rekening.

Neem gerust contact op met ons

Wilt u graag zelf meer weten over prototypes ontwerpen? Wij staan klaar met een antwoord op al uw vragen! U kan ons eenvoudig bereiken via het nummer 0495 13 45 15, via het online contactformulier of stuur een e-mail naar info@limtronics.be. Wij hebben dé oplossing op maat voor uw elektronische producten!   


Heeft u een vraag over onze diensten? 

Vul het contactformulier in. 

Bezoek LIMTRONICS in Zonhoven