Home » Prototype testen

Ontwerp en herstellingen

Consultancy op maat

Kennis van prototypes

Prototype testen

Het is geen overbodige luxe om het prototype van een elektronisch product grondig en efficiënt te testen. In slechts enkele stappen stellen we een eenvoudig model op van uw technologisch idee. Samen met de medewerkers van Limtronics te Zonhoven, niet ver van Genk, weet u meteen waar er nog werk aan de winkel is. Of u nu te maken krijgt met een groot probleem of slechts een kleine aanpassing, wij helpen u graag verder met de fabricage en het testen van uw prototype!

Heeft u vragen over onze diensten? 

Waarom zou u een prototype testen?

Niet enkel de fabricage, ook het testen van een prototype ligt bij ons in de juiste handen. Nog niet helemaal overtuigd? We zetten graag even de voordelen van prototypes testen op een rijtje:

  • U krijgt sneller inzicht in welke technologische aspecten er nog moeten worden aangepast om een goede werking te garanderen.
  • Na de fabricage van een prototype, zorgt testen ervoor dat er nieuwe creatieve inzichten worden ontwikkeld.
  • Hoe beter het prototype van uw elektronisch product is ontwikkeld, hoe lager de uiteindelijke ontwikkelkosten.  
  • Finale beslissingen nemen wordt een stuk makkelijker na fabricage en testen van prototypes.

Bent u volledig tevreden met uw elektronisch prototype op maat na het testen? Niet enkel de fabricage, ook de rapportage van uw prototype laat u aan het team van Limtronics over.

Aarzel niet om ons te contacteren

Ontwerp en producttechnologie is en blijft onze grootste sterkte. Zullen we samen de opties in fabricage en testen van prototypes even bespreken? Wij geven u graag het juiste advies. Neem eenvoudig contact op met ons via het nummer 0495 13 45 15, via het online contactformulier of stuur snel een e-mail naar info@limtronics.be.


Heeft u een vraag over onze diensten? 

Vul het contactformulier in. 

Bezoek LIMTRONICS in Zonhoven