Home » Prototype rapportage

Ontwerp en herstellingen

Consultancy op maat

Kennis van prototypes

Rapportage van uw prototype

Een prototype is pas geslaagd na een heldere rapportage, toch? Goed nieuws: Limtronics uit Zonhoven, niet ver van Genk, staat klaar om u hiermee te helpen. Ons team heeft meer dan 25 jaar ervaring in het vak op zak. Alles wat te maken heeft met de elektronicasector, dat is onze passie. Laat de rapportage van uw prototype dus met een gerust hart aan ons over!

Heeft u vragen over onze diensten? 

Een prototype vraagt om een duidelijke rapportage

Limtronics gaat een stapje verder dan onze belangrijkste concurrentie. Niet enkel het ontwerp nemen wij graag voor onze rekening… Ook de nauwkeurige testprocedure en rapportage van een prototype behoren tot onze deskundigheid. Voor ons is het belangrijk dat uw product in lijn ligt met de oorspronkelijke visie van uw start-up of kmo. Wat zijn de toepassingen van het elektronisch product? Wat kan er beter of sneller? En hoe zit het eigenlijk met de gebruiksvriendelijkheid? Wij zorgen voor een heldere rapportage van uw prototype van A tot Z.   

Laat uw gegevens achter via onze contactpagina

Onze medewerkers gaan graag aan de slag om de rapportage van uw prototype op te stellen. U kan ons bedrijf gemakkelijk bereiken via het online contactformulier, via het telefoonnummer 0495 13 45 15 of via het e-mailadres info@limtronics.be. Ook voor herstellingen en consultancy bent u meer dan welkom.


Heeft u een vraag over onze diensten? 

Vul het contactformulier in. 

Bezoek LIMTRONICS in Zonhoven