Home » Nieuw product op de markt

Ontwerp en herstellingen

Consultancy op maat

Kennis van prototypes

Een nieuw product op de markt brengen

Een nieuw product op de markt brengen, dat vraagt om een specifieke aanpak. Alles begint bij een haalbaar en helder ontwerp. Wij helpen u indien nodig bij het opstellen van een technische specificatie. Maken een plan van aanpak (lastenboek of statement of work) en voeren het uit. Wij bouwen uw prototype(s) en doen de eerste engineering verificatie testen. Ook leveren wij in alle fazen van het project de nodige overeen gekomen rapportage/documentatie op. Wij staan u bij met de voor uw project beste aanpak. Bij Limtronics in België hebben we de nodige ervaring om van u project een succes te maken. Lees hieronder verder en ontdek hoe we u kunnen helpen bij het ontwerp van uw nieuw elektronisch product.

Heeft u vragen over onze diensten? 

Een nieuw elektronisch product op de markt brengen? Wij pakken het voor u aan!

Bij Limtronics hebben we de juiste vakkennis en het nodige oog voor detail en de motivatie om constant te blijven verbeteren. Dit is  onmisbaar bij de ontwikkeling van een nieuw elektronisch product. Ons bedrijf heeft meer dan 25 jaar ervaring in de ontwikkeling en service van Elektronica. Staat uw idee nog in zijn kinderschoenen of is het al ver uitgewerkt, wij gaan aan de slag met uw visie en maken een ontwerp op maat (Custom made design).

Van Architectuur naar schema en dan naar printplaat zijn de basisstappen bij het ontwerpen van een nieuw elektronisch product. Wij kunnen naar wens overal in dit ontwikkeltraject instappen.

Voor meer informatie aangaande onze herstel service kan u hier terecht of neemt u contact via het onderstaand contactformulier. Ook kan u steeds telefonisch contact met ons opnemen op het nummer +32 495.134.515

 

 

Contacteer ons om aan de slag te gaan

Bij Limtronics staan klaar om uw kmo of start-up te helpen met de ontwikkeling van uw elektronisch product. Kan u wel wat ondersteuning op een bepaald vlak gebruiken? Of heeft u geen idee wat er allemaal komt kijken bij een nieuw elektronisch product ontwikkelen? Wij delen graag onze technische kennis met al onze klanten. Contacteer ons gerust volledig vrijblijvend met al uw vragen. Wij zijn eenvoudig bereikbaar via het nummer 0495 13 45 15, via het online contactformulier of via het e-mailadres info@limtronics.be. U heeft het idee, wij zorgen voor hulp op maat om een nieuw elektronisch product te ontwikkelen!


Heeft u een vraag over onze diensten? 

Vul het contactformulier in. 

Bezoek LIMTRONICS in Zonhoven