Home » Nieuw product op de markt

Ontwerp en herstellingen

Consultancy op maat

Kennis van prototypes

Een nieuw product op de markt brengen

Een nieuw product op de markt brengen, dat vraagt om een specifieke aanpak. Alles begint bij een haalbaar en helder ontwerp. Een prototype testen en een uitgebreide rapportage opstellen, dat zijn de volgende stappen bij een nieuw elektronisch product ontwikkelen. Heeft u geen idee hoe u dit het best aanpakt? Maak u geen zorgen, Limtronics in Zonhoven, niet zo heel ver van Genk, is het gespecialiseerd bedrijf dat u zoekt! Lees hieronder verder en ontdek hoe we u kunnen helpen met een nieuw elektronisch product ontwikkelen en op de markt brengen.

Heeft u vragen over onze diensten? 

Een nieuw elektronisch product op de markt brengen? Wij weten van aanpakken!

De juiste kennis van het vak, oog voor detail en motivatie om te blijven verbeteren zijn onmisbaar wanneer u een nieuw elektronisch product wil ontwikkelen. Daarom is het een goed idee om beroep te doen op ons bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring. Hoe ruw de schets van uw custom-made elektronisch product ook is, wij gaan aan de slag met uw visie. Elektronische architectuur en printplaatontwerp zijn slechts enkele toepassingen van onze hulp om een nieuw elektronisch product te ontwikkelen én op de markt te brengen. Van concept tot het eerste prototype, ons vriendelijk team zorgt ervoor dat u zo snel mogelijk een nieuw elektronisch product op de markt kan brengen! Loopt er toch iets mis met uw ontwerp? Ook voor de herstelling van het elektronisch product kan u bij ons terecht.   

Contacteer ons om aan de slag te gaan

Het is duidelijk: de medewerkers van Limtronics staan klaar om uw kmo of start-up te helpen met een elektronisch product op de markt brengen. Kan u wel wat ondersteuning op een bepaald vlak gebruiken? Of heeft u geen idee wat er allemaal komt kijken bij een nieuw elektronisch product ontwikkelen? Wij delen graag onze technische kennis met al onze klanten. Contacteer ons gerust volledig vrijblijvend met al uw vragen. Wij zijn eenvoudig bereikbaar via het nummer 0495 13 45 15, via het online contactformulier of via het e-mailadres info@limtronics.be. U heeft het idee, wij zorgen voor hulp op maat om een nieuw elektronisch product te ontwikkelen!


Heeft u een vraag over onze diensten? 

Vul het contactformulier in. 

Bezoek LIMTRONICS in Zonhoven