Home » Herstellingen elektronische bedrijfsapparaten

Ontwerp en herstellingen

Consultancy op maat

Kennis van prototypes

Herstellingen van elektronische bedrijfsapparaten

Bent u toevallig op zoek naar een bedrijf dat de herstellingen van elektronische bedrijfsapparaten graag wil uitvoeren? Dan stellen wij ons graag even voor! Limtronics uit Zonhoven, in de buurt van Genk, heeft meer dan 25 jaar ervaring met de reparatie van elektronische bedrijfsapparaten. Het is voor ons enorm belangrijk dat uw kmo, start-up of bedrijf weer zo snel mogelijk aan de slag kan gaan met de bedrijfstoestellen na reparatie. Wilt u graag meer weten over onze aanpak? Lees dan snel verder en ontdek hoe wij bedrijven helpen met herstellingen en reparatie van elektrische bedrijfstoestellen. 

Heeft u vragen over onze diensten? 

Wij staan in voor de herstellingen van elektronische bedrijfsapparaten

Elke dag opnieuw kan u rekenen op de professionele aanpak van Limtronics op het vlak van reparaties van bedrijfstoestellen. Wij analyseren elk technisch probleem zo grondig mogelijk en bieden ook meteen een oplossing op maat aan. Zo laten we de herstellingen van elektrische toestellen in bedrijven zo vlot mogelijk verlopen. Klopt er iets niet aan het ontwerp van uw elektronisch toestel? Loopt er iets mis tijdens de workflow? Situeert het probleem zich intern bij het custom-made product? Of laat het eindresultaat te wensen over? Zoek niet langer, wij staan klaar om de reparatie van elektronische bedrijfsapparaten tot een goed einde te brengen.

Reken op onze aanpak in reparatie van elektronische bedrijfsapparaten

U leest het zelf, herstellingen van elektrische toestellen in bedrijven is een van onze grote sterktes. Wij zorgen niet alleen voor de reparatie van bedrijfstoestellen, ook bieden we gepaste consultancy aan voor elke klant. Kan u wel wat ondersteuning gebruiken met de reparatie van elektronische bedrijfstoestellen? Onze ambitieuze en vriendelijke medewerkers gaan graag voor u aan de slag met de herstellingen van elektronische bedrijfsapparaten. Goed om te weten: reparatie van consumentenelektronica (een tv of dvd-speler bijvoorbeeld) behoort niet tot onze service.

Vraag gerust om meer informatie

Wilt u graag zelf wat meer te weten komen over de reparatie van elektronische bedrijfsapparaten? Vraag gerust om meer informatie en neem vrijblijvend contact op met ons. U kan ons bedrijf eenvoudig bereiken via het nummer 0495 13 45 15, via het online contactformulier of stuur een e-mail naar info@limtronics.be. Wij gaan graag aan het werk met de herstellingen van elektronische toestellen in bedrijven!


Heeft u een vraag over onze diensten? 

Vul het contactformulier in. 

Bezoek LIMTRONICS in Zonhoven