Home » Custom-made elektronische producten

Ontwerp en herstellingen

Consultancy op maat

Kennis van prototypes

Custom-made elektronische producten

Custom-made elektronische producten ontwerpen, dat is helemaal ons ding! Limtronics uit Zonhoven, in de buurt van Genk, staat voor u klaar om samen een nieuw elektronisch product te ontwerpen. Van prototype tot finale aanpassingen, op ons kan u rekenen qua gebruiksvriendelijke custom-made elektronische producten van de beste kwaliteit.

Heeft u vragen over onze diensten? 

Onze aanpak in custom-made elektronische producten

Of het nu gaat om een volledig nieuw product op de markt of wijzigingen van een bestaand, wij staan klaar met advies over custom-made elektronische producten. De medewerkers van Limtronics brengen eerst en vooral uw idee in kaart. Daarna laten we onze technologische kennis en creativiteit de vrije loop. Bent u volledig tevreden met het prototype van uw custom-made elektronische producten? Na een uitgebreide testprocedure gaat u naar huis met een elektronisch product dat helemaal bij uw productvisie past.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie

Met meer dan 25 jaar ervaring in het vak zijn wij uw ideale partner in custom-made elektronische producten. Ook voor herstellingen, technische documentatie en consultancy kan u bij ons terecht! Contacteer ons volledig vrijblijvend via het nummer 0495 13 45 15, via het online contactformulier of via het e-mailadres info@limtronics.be. Elke dag opnieuw geven we het beste van onszelf voor al onze klanten.   


Heeft u een vraag over onze diensten? 

Vul het contactformulier in. 

Bezoek LIMTRONICS in Zonhoven